Anna palautetta
Tervetuloa palautepalveluun! Anna palautetta Oulun kaupungin palveluista. Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja terveydestä tms.
Kiireellisissä ilmoituksissa tulee aina ottaa yhteyttä palveluntuottajan päivystysnumeroihin.

Yleistä palautejärjestelmästä:

Tällä järjestelmällä voit antaa ilmoituksia sekä toimenpide-ehdotuksia Oulun kaupungin palveluista.

Järjestelmän käyttämiseen liittyvä opastevideo on katsottavissa etusivun oikeasta yläreunassa olevasta ”Katso ohjevideo” kuvakkeesta.


Huomioi erityisesti seuraavat asiat palautepalvelun käyttämisessä:

- Kiireelliset palautteet tulee antaa aina suoraan palveluntuottajien palvelu- ja päivystysnumeroihin.

- Jos palaute liittyy ympäristöön niin pyri osoittamaan se palvelussa olevalle kartalle mahdollisimman tarkasti, koska se helpottaa palautteen käsittelyä.

- Palautteeseen ei tule kirjoittaa arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnuksia, pankkitilin numeroita, tietoja terveydestä tms.

- Palautepalvelun kautta ei voi hoitaa kaupungin laskuihin liittyviä asioita, perua varattuja vastaanottoaikoja tai jättää työpaikkahakemuksia.

- Palautteisiin pyritään vastaamaan (3) kolmen arkipäivän kuluessa palautteen vastaanottamisesta ja palautteita käsitellään maanantaista perjantaihin virka-aikana.

- Jos haluat vastauksen antamaasi palautteeseesi niin anna sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Tarkkaile myös sähköpostisi roskapostikansiota. Sähköpostipalvelut voivat tulkita antamaasi palautteeseen lähetetyn vastauksen roskapostiksi.


Seuraavat palautteet annetaan erillisellä palautejärjestelmällä

- joukkoliikenne http://www.oulunjoukkoliikenne.fi/palautteet

- kaupungin omistaminen kiinteistöjen vikailmoitukset http://tilakeskus.ouka.fi/tilahaku


Oulun kaupungin verkkosivut ovat osoitteessa www.ouka.fi