Varauspalvelu

Varauspalvelun kautta voit varata Oulun kaupungin venepaikkoja, veneiden talvisäilytyspaikkoja, viljelypalstoja, viljelylaatikoita ja polttopuupalstoja sekä katsella ja muokata omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin, kun sinulle itsellesi sopii ja voit selata varattavia kohteita palvelussa vapaasti.

Varauksen tekeminen edellyttää palveluun kirjautumista. Jo aiemmin paikkansa varanneet voivat kirjautumisen jälkeen hakea oman varauksensa tiedot tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Huom! Varaus maksetaan verkko- tai korttimaksuna (vain Mastercard tai Visa) Paytrailin tarjoamassa palvelussa, joka on osa Suomi.fi palvelukokonaisuutta. Mikäli et voi käyttää varauspalvelua, maksaa verkossa tai maksaa Mastercard- tai Visa-korttimaksuna, voit myös asioida Oulu10-palvelupisteissä. Myös halutessasi tehdä varauksen yrityksen nimissä sinun tulee asioida Oulu10-palvelupisteessä. Oulu10-palvelupisteiden yhteystiedot.

Huomioithan, että varauksesi vahvistuu vasta, kun olet suorittanut maksun joko verkkomaksuna varauspalvelussa tai Oulu10-palvelupisteessä (Torikatu 10 sekä Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon palvelupisteet). Maksu tulee suorittaa 1 vrk kuluessa varauksen tekemisestä. Maksaessasi verkkomaksuna, älä sulje selainta ennen kuin olet palannut varauspalveluun.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Jos sinulla on jo varauksia, näet ne kirjauduttuasi.

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.