Varauspalvelu  Kysy asiakaspalvelijalta chatissa


Sähköisen varauspalvelun kautta voit varata Oulun kaupungin venepaikkoja, veneiden talvisäilytyspaikkoja, viljelypalstoja, viljelylaatikoita ja polttopuupalstoja sekä katsella ja muokata omia varauksiasi. Voit asioida palvelussa silloin, kun sinulle itsellesi sopii ja voit selata varattavia kohteita palvelussa vapaasti.
Varauksen tekeminen edellyttää palveluun kirjautumista. Jo aiemmin paikkansa varanneet voivat kirjautumisen jälkeen hakea oman varauksensa tiedot tunnistautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
Huom! Varaus maksetaan verkko- tai korttimaksuna (vain Mastercard tai Visa) Paytrailin tarjoamassa palvelussa, joka on osa Suomi.fi palvelukokonaisuutta. Mikäli et voi käyttää varauspalvelua, maksaa verkossa tai maksaa Mastercard- tai Visa-korttimaksuna, voit myös asioida Oulu10-palvelupisteissä. Myös halutessasi tehdä varauksen yrityksen nimissä sinun tulee asioida Oulu10-palvelupisteessä. Oulu10-palvelupisteiden yhteystiedot.

VENE- JA SOUTUVENEPAIKAT
Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus vuodelle 2018 on päättynyt.

Vene- ja soutuvenepaikkojen varaus veneilykaudelle 2019 alkaa keväällä 2019. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan myöhemmin.

VENEIDEN TALVISÄILYTYSPAIKAT
Vapaat talvisäilytyspaikat kaudelle 2018-2019 ovat yleisesti varattavissa varauspalvelussa ja Oulu10-palvelupisteessä.
Uudelleenvarausjakso on päättynyt 2.9.2018.

Talvisäilytyspaikkoja voi varata 31.12.2018 saakka.

Veneiden talvisäilytyskausi alkaa 1.10.2018 ja päättyy 31.5.2019.

VILJELYPALSTAT
Viljelypalstojen varaamiskausi kesälle 2018 on päättynyt.

VILJELYLAATIKOT
Viljelylaatikoiden varaamiskausi kesälle 2018 on päättynyt.

POLTTOPUUPALSTAT
Polttopuupalstat ovat varattavissa työkohteen valmistumisen jälkeen. Työkohde on valmis, kun tehtaille ja sahoille menevä puutavara on ajettu metsästä tienvarsipinoihin. Polttopuunkeruulupa koskee metsään jäänyttä latvusta ja muuta ohutta rankapuuta, josta ei ole tehty puutavaraa. Palstat on hinnoiteltu pinta-alan mukaan. Polttopuupalstan hinta on 18,65 € hehtaari (sis. alv 24%).

Huomioithan, että varauksesi vahvistuu vasta, kun olet suorittanut maksun joko verkkomaksuna varauspalvelussa tai Oulu10-palvelupisteessä (Torikatu 10 sekä Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon palvelupisteet). Maksu tulee suorittaa 4 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä. Maksaessasi verkkomaksuna, älä sulje selainta ennen kuin olet palannut varauspalveluun.

TEE UUSI VARAUS

Tee sähköinen varaus verkossa. Voit selailla vapaita paikkoja, varata ja maksaa varauksiasi palvelun avulla.

OMAT VARAUKSESI JA VANHAN VARAUKSEN UUSIMINEN

Kirjaudu palveluun nähdäksesi varaushistoriasi tai uusiaksesi vanhentuneen varauksen.