Tervetuloa varaamaan Oulun kaupungin venepaikkoja!

Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta. Huom! Varaus maksetaan verkko- tai korttimaksuna (vain Mastercard tai Visa) Paytrailin tarjoamassa palvelussa, joka on osa Suomi.fi palvelukokonaisuutta. Mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai haluat varata venepaikan yrityksen nimissä, tulee sinun olla yhteydessä Oulu10-palvelupisteeseen. Oulu10-palvelupisteiden yhteystiedot.

Valitse Vapaat paikat -listasta sopiva venesatama ja -paikka. Venepaikan nimessä kolme viimeistä numeroa kertoo venepaikan numeron. Paikkoja voidaan rajata syöttämällä vapaiden venepaikkojen selailuun veneen leveys, pituus ja/tai syväys. Kartalta valittu paikka näyttää kohteen listalta. Siirtämällä hiiren osoittimen linkin ”Valitse >>” päälle näet ko. venepaikan tarkemmat tiedot. Siirry tekemään varaus napsauttamalla listan linkistä.

Veneen omistaja on itse velvollinen huolehtimaan siitä, että venepaikka soveltuu hänen veneelleen syväyksen, leveyden, pituuden ja korkeuden suhteen.
Huomioithan, että venepaikan tiedoissa ilmoitetut mitat ovat kyseiselle venepaikalle sopivan veneen maksimimitat. Venepaikka on noin 0,4 m leveämpi kuin paikalle sopivan veneen maksimileveys. Soutuveneiden maksimileveys on 1,4 m.

Anna palautetta venepaikoista.

Kylkipaikka
Poijupaikka
Aisapaikka
Kävelyaisapaikka
Soutuvenepaikka

SOUTUVENEPAIKAT

Uudelleenvarausjakso viimevuotisille soutuvenepaikkojen vuokraajille alkaa 1.3.2021 klo 8:00 ja päättyy 3.5.2021 klo 8:00. Varaamatta ja maksamatta jääneet paikat vapautuvat yleisen varausjakson alkaessa 3.5.2021 klo 8:00.

Vuonna 2020 varaamatta jääneet soutuvenepaikat vapautuvat varattaviksi uudelleenvarausjakson alkaessa 1.3.2021 klo 8:00.